Undorító dolgok kicsiny tára

Van itt minden mi szem- szájnak hányigere.

Címkék

autó (2) baba (2) betét (1) bőr (10) budi (1) bűz (6) csoki (1) csokoládé (1) dart (1) disznó (1) élethű (3) étel (9) fej (7) féreg (2) fing (3) fül (1) gülü (1) gúvadt (1) halloween (3) intim (1) jelmez (4) korong (1) kukac (2) lufi (1) macska (2) maszk (2) morbid (2) ninja (2) ocsmány (1) öncsonkítás (1) óriás (2) orr (3) pia (1) robban (1) rothadt (1) ruha (2) sárkány (1) segg (5) sex (2) sör (1) süti (2) száj (1) szar (3) szegecs (2) szem (2) tehén (2) tőgy (1) torta (1) ujj (2) véres (7) wc (1) Címkefelhő

Linkblog

Szar ízű elefánt kaja

2008.05.27. 08:21 írdatlan bácsi

Most megleshetjük a titkot, hogy miért olyan hosszú az elefánt ormánya. Némely táplálékért meg kell küzdenie, mert van ami csak szűk lyukak mélyén érhető el.
Aztán lehet, hogy csak borzasztóan hülye szegény, mert elég undorító módját választotta az élelemszerzésnek.

1 komment

Címkék: szar étel orr bűz

Méretes kékeres

2008.04.12. 06:11 írdatlan bácsi

- Hány óra van?
- Tőgy lesz, két ér múlva :D

Egy tehéntőgy már önmagában nem egy étvágygerjesztő látvány, de egy ilyen randa és erektől duzzadó bőrzsák már egyenesen undorító. Persze aki ilyen perverz dolgokhoz szokott, 14 Dollárért a végtelenségig elidőzhet mellette.

Forrás: www.cafepress.com


Szólj hozzá!

Címkék: bőr tehén véres tőgy

Popóköz barnító

2008.03.19. 08:17 írdatlan bácsi

Ha azon a kis helyen is le szeretnél barnulni, amit csak a párod láthat, akkor erre lesz szükséged :D Bár időnként a fenekednél kell matatni, mert ha nem teszed arrébb a seggéket, akkor még két kis fehér folt maradni fog.

Popóköz barnító

Szólj hozzá!

Címkék: bőr segg

Rothadt jó gyors kaja

2008.02.19. 07:59 írdatlan bácsi

Mi történik 10 hét alatt egy hamburgerrel? Meglepő módon ellepi a penész, és öntudatra ébred. A tesztnek azon kívül semmi értelme, hogy a végén egy undorító, szőrös és folyékony masszába gyönyörködjön a kísérletező kedvű ifjonc. Hacsaknem így állítja elő egy bűzbomba alapanyagát.

1 komment

Címkék: étel bűz rothadt

Bőrpofa

2008.01.19. 18:04 írdatlan bácsi

Hihetetlen, hogy mire képes az emberi test. Láttam már pár nyúlós bőrű gumiembert, de ez a pofazacskó akrobata nagyon betett. Azt nem tudom, hogy ez születési adottság nála, vagy csak nyújtotta a száját. Bár az utóbbi elég érdekes történet lenne. :) Az elején még jópofa és érdekes, de amikor szinte kettéválik a csávó feje, na az azért már undorító. Úgy néz ki, mint valami debil rajzfilmfigura.


Massive Mouth - More amazing videos are a click away

Szólj hozzá!

Címkék: bőr óriás fej száj

Tészta fika

2008.01.12. 08:16 írdatlan bácsi

Ismét egy ember, akinek nem tanították meg, hogy az étel nem játék. Már eleve az gusztustalan, ahogy szörcsögve szívja a tésztát. Aztán a döbbenet, orron be, szájon ki. Amitől még igazán undorító, ahogy oda-vissza húzogatja.
Jó étvágyat kívánok!


Where Does That Hole Go : An Anatomy Lesson - The best video clips are right here

Szólj hozzá!

Címkék: étel orr

Öncsonkítás

2007.12.23. 06:57 írdatlan bácsi

A következő képek egy borzalmas betegség eredményei. Elképesztő, hogy ilyen létezik. Egyszerűen jó érzés tölti el, ha levághat a testéből egy darabot. Nem is tudok mást írni, engem sokkolt a látvány.

Forrás: modblog.bmezine.com

A kezdetA fertőzés eredménye

1 komment

Címkék: véres öncsonkítás

Horror kellékek minden alkalomra

2007.12.22. 18:58 írdatlan bácsi

Halloween már elmúlt, de itt a szilveszter, vagy akár a jővőévi farsang. Tehát ijesztő és undorító jelmezekből és kellékekből sose elég. Ha hiányérzeted lenne rothadó emberi és állati tetemekből, akkor a forrás linken rengeteg ilyen finomságot láthatsz. Ízelítőként itt egy cuki nyuszkó, ami már több répát biztos nem eszeik. Mellette a vadász feje, már az is fűbe harapott egy ideje.

Forrás: bjwinslow.com

Rothadt nyúltetemRothadó koponya

1 komment

Címkék: halloween morbid véres jelmez maszk élethű

Szarkalap

2007.12.22. 07:15 írdatlan bácsi

Van egy seggfej ismerősöd, de úgy döntöttél, hogy mégis veszel neki karácsonyi ajándékot? Akkor itt van, amit kerestél. Ha nem veszi poénnak, akkor elég nagy seggfej, hogy le legyen szarva a feje.
A forrás linkkel vigyázz, mert ott kegyetlen, morbid, gyalázatos és nagyon undorító képek vannak.

Forrás: forum.myspace.com

Szar kalap

2 komment

Címkék: szar segg fej

Tehénszaros reklám

2007.12.21. 07:15 írdatlan bácsi

Ez szó szerint egy ritkaszar reklám. Bár mondanivalója helytálló, hogy a tehénszarból képződő metán is olyan káros, mint a kocsik kipufogó gáza, a szemléltetés módja mégis undorító.

18 komment

Címkék: szar segg tehén fing bűz

Pukilufi, finggal töltés

2007.12.17. 07:10 írdatlan bácsi

Valószínűleg kamu videó, de még így is undorító. Azért kíváncsi lennék annak az embernek a képére, aki azt hiszi, hogy egy héliumos lufit tolnak elé, és jó nagyot szippant belőle. Vékony hang biztos nem jönne ki belőle, maximum mélyről jövő sugárban hányás.

1 komment

Címkék: lufi segg fing bűz

Beszorult csecsemő

2007.12.14. 08:29 írdatlan bácsi

Van egy roggyant kocsid, és szeretnéd, hogy felfigyeljenek rá? Nos könnyen tömeget gyűjthetsz az autód köré, ha az emberek egy ablakban lógó és ordító csecsemőt látnak meg. És hol tudod megvenni? Hát persze, hogy Japánban, ahol az ilyen baromságok tömegesen teremnek. Ami most kivételesen nem undorító, hanem inkább morbid és kegyetlen. Azért kíváncsi lennék, hogy mi ihlette meg a tervezőt, remélem nem a saját gyerekével járt így.

A babák errefele lógnak.

Ablakba szorult csecsemő

Szólj hozzá!

Címkék: autó morbid baba ujj

Sört az orrba

2007.12.10. 07:18 írdatlan bácsi

Azt már mindenki tudja, hogy nincs olyan, ami nem sörnyitó. De hányféleképpen lehet egy sört elfogyasztani? Következzék egy undorító mód.

2 komment

Címkék: sör orr pia

Segg darts

2007.11.12. 07:50 írdatlan bácsi

Sokan még az injekciós tű látványától is rosszul lesznek, nemhogy a szúrástól. Aztán vannak akik elviselik, és utánuk jönnek a tűimádók. Van, aki egészen beteges szinten űzi ezt, például a seggébe döfköd dartokat. Sok szurkálós képet láttam már, de ez mindet űbereli, nemcsak  borzasztó, de undorító és gusztustalan is.
A kép innen van, ahol még található 1-2 érdekes kép.

Segg darts

Szólj hozzá!

Címkék: bőr segg dart

Fingoszlatás mesterfokon

2007.11.05. 18:47 írdatlan bácsi

Ami undorító, gusztustalan, vicces, és emberek csinálják, azt valószínűleg japánok találták ki. Ez a videó is ezt tanúsítja, és megmutatja, hogy miként lehet gyorsan eloszlatni a kellemetlen bűzkitöréseket. Szerintem a fing is egy olyan dolog, mint a vélemény.. midenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra.

Csapjunk is bele..

Szólj hozzá!

Címkék: fing bűz

Pedofilok tálkája

2007.11.02. 07:00 írdatlan bácsi

Meztelen baba az asztalon, felvágott hassal.. Jóétvágyat kívánok! Vajon milyen elgondolásból csinál valaki ilyet? Most vagy a meztelen babákat szeretni, vagy az undorító belezős horrorfilmeket, illetve mindkettőt. Mindenesetre hamár idáig eljutott, akkor már a csípős darabos paradicsomszósz jobban illet volna a pociba.
Csináld magad baba tálka leírását itt találod.

Baba tálka pedofiloknak

2 komment

Címkék: étel baba

Halloween-i égett koponya

2007.11.01. 12:13 írdatlan bácsi

Újabb halloween-i kellék, ami elég undorítóra sikerült. Hozzávalók: koponya, purhab és némi festék.
Ha valakit érdekel az elkészítés menete, itt megnézheti.

Halloween-i égett koponya

Szólj hozzá!

Címkék: halloween fej élethű

Csillag gyerek

2007.11.01. 07:47 írdatlan bácsi

Halloween alkalmából jöjjön egy jól sikerült ijesztő fej. Nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem a szemei undorítóbbra sikerültek, mint a csillag által széttrancsírozott rész. Aztán az sem kizárt, hogy egy ninjának öltözött csoki kéregetővel került összetűzésbe, és ő vesztett :) Csillag gyerek

Szólj hozzá!

Címkék: halloween szem ninja fej véres

Tökös skinhead macska

2007.10.29. 07:23 írdatlan bácsi

Megint egy macska, és megint csupasz. Kemény csávó a macsek, de télire neki is kabátra van szükség. Bár ez a színösszeállítás csak röhejessé teszi, az amúgyis undorító négylábút. Nem is értem miért jó egy csupasz macska, mert ha valaki nem bírja a szőrét, és egy aranyos állatot akar, hát akkor ez nem az. Elég sok kisállat van, aminek nincs szőre, pl. teknős, béka, gyík, csiga ..stb.
Tökös skinhead macska

2 komment

Címkék: bőr ruha macska

Büdi budi a Hungexpon

2007.10.24. 02:10 írdatlan bácsi

Tegnap nagy örömmel mentünk ki a Luxusautó showra. Mozgássérültként tolókocsival érkeztem, a parkolónál semmi gond nem volt, a jegyváltásnál sem, sőt a kiállítók is figyelmesek voltak.
Aztán, mint minden embernél, egyszer eljön az idő, mikor meg kell látogatni a WC-t. Követtük a mozgássérült jelzést, de nem láttuk a WC-t. Végül csak megtaláltuk, két „vécés néni” üldögélt egy helységben, konkrétan egy wc kagyló mellett két széken, már ez önmagában undorító. Aztán egyik széket kivették, hogy azért be lehessen gurulni. Belépéskor iszonyatos dohány és húgyszag egyveleg érződött. Ennél undorítóbb szagot még életemben nem éreztem. Nem is csoda, hisz egy utólag felszerelt fapolcon - amitől mellesleg nem lehetett megfordulni a helységben - egy cigarettacsikkel teli vizespohár díszelgett, meg pár vacak. A wc fedelet felhajtva fokozódott a bűz. Az érdekes az egészben, hogy tuti nem a sok mozgáskorlátozott miatt lett ilyen szagú a helység, mert rajtam kívül egy kerekes székes emberrel találkoztam csak.
Szóval ez a magyar színvonal, s nem hiszem, hogy a politikának meg bármilyen esélyegyenlőségi programnak köze lenne az ilyen dolgokhoz, hisz ez csak hozzáállás kérdése, és csak az embereken múlik. Most kívánhatnám, hogy az ilyen „emberek” is kerüljenek hasonló helyzetbe, de az a tipikus magyar hozzáállás lenne, mint a „dögöljön meg a szomszéd tehene is”.

Szólj hozzá!

Címkék: wc budi bűz

A világ legundorítóbb ételei

2007.10.20. 06:11 írdatlan bácsi

Nem tudom egyesek, hogy képesek ilyeneket megenni. Én úgy vagyok vele, hogy ami még mozog, azt eleve nem eszem meg. Persze van, ami nem mozog, csak szimplán gusztustalan és horrorisztikus, mint a döglött egerekkel tuningolt bor. Aztán ott vannak még a kukacok emésztette sajtok, magyarán a kis undormányok megeszik a sajtot és sajtos szart gyártanak belőle. Aki egy levágott lófejet kap az ágyába, arról tudjuk, hogy nagy pácban van. Node aki a tányérjába kap egy birka fejet, az mit vétett?
Hasonló unodrító kajákért errefele nézelődj.

Egér a borban
Sült bárány fej

3 komment

Címkék: étel süti kukac féreg

Női fej szelet

2007.10.17. 08:13 írdatlan bácsi

Tudom, hogy fontos az orvostudomány, és hogy a fejlődés csak nekünk jó, de egy ilyen MRI alapján készült kép akkor is undorító. Mint valami horrorfilmben lévő zombi, véres hús és kidülledt erek a bőrőn.
Még több hasonló képért errefele nézelődj.

Női fej szelet

1 komment

Címkék: bőr fej véres

Skinhead macska

2007.10.15. 23:59 írdatlan bácsi

A bőregér ellensége a bőrmacska. Nem szép látvány, viszont undorító. Mondjuk nem értem miez a félkész állapot. A hasát már nem engedte leborotválni? Az biztos, hogy nem a természet alkotta ilyen rusnyának.
Skinhead macska

1 komment

Címkék: bőr macska

Óriások völgye

2007.10.11. 23:58 írdatlan bácsi

Még így képekről nézve is beleborzongok. A szobrokat és az élethű viaszbábukat szeretem, de a csonka, torz vagy az életben is undorító "testeket" nem bírom, főleg nem felnagyítva. Szörnyű látni ezeket a nagy, élettelen és többségében meztelen emberi testeket.
A többi megkövült óriást itt találod.
Megkövült óriás bébi

1 komment

Címkék: óriás élethű

Füles, a furcsa fazon

2007.10.10. 08:39 írdatlan bácsi

A türelem, rózsát terem, vagy inkább pohártartó fület? Ezek a fülcimpák olyanok, mint a Smart kisautó, undorító, de praktikus. Valószínűleg tömegközlekedés közben szokott rá arra, hogy a cimpáit a szájába rejti. Buszon utazva biztos volt pár fájdalmas pillanata, amikor kapaszkodónak nézték a fülét. Arra azért még kíváncsi lennék, hogy meddig fogja még nyújtani a bőrét, talán amíg masnit nem tud kötni belőle a feje tetején? Mindenesetre ennél undorítóbb már biztos nem lesz.

Füles a furcsa fazon

Szólj hozzá!

Címkék: bőr fej fül szegecs